1 storey side infill and rear extension at Preston Road Leyton

Our team has successfully completed a project at Preston Road , Leyton, which involved a 1-storey side infill and rear extension. The biggest hurdle we faced during this project was optimizing the internal layout of the property, while ensuring that the new extension seamlessly integrates with the existing structure.

Our design and construction teams worked together to create a living space that maximizes functionality and aesthetic appeal. We carefully considered the needs and preferences of the occupants to ensure that the internal space is harmonious and easy to use.

The end result is a meticulously planned and executed extension that not only adds valuable square footage but also improves the internal dynamics of the residence. This project is a testament to our commitment to thoughtful design solutions and our ability to meet challenges with creativity, precision, and a focus on enhancing the overall living experience.